Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ..

Οι υποψήφιοι-ες θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά τις ημερομηνίες υποβολής τους. Οι υποψήφιοι-ες υποχρεούνται να υποβάλλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την ώρα 15:00 της 17ης Φεβρουαρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα και στις κατά τόπους Διευθύνσεις της Αστυνομίας. Διευκρινίζεται ότι, όσοι-ες επιθυμούν να είναι υποψήφιοι-ες για τις Αστυνομικές Σχολές, πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσουν τις διαδικασίες της προκήρυξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανεξάρτητα με το αν είχαν δηλώσει ή όχι, προτίμηση για τις Αστυνομικές Σχολές με την Αίτηση-Δήλωση, την οποία είχαν καταθέσει στο Λύκειό τους.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.